100% nl pure energie

Jan Smit doopt Pure Energie windmolen om tot eerste 100% NL windmolen

In samenwerking met Jan Smit en Barry Paf hebben we vanmiddag op feestelijke wijze de eerste 100% NL windmolen onthuld in Waddinxveen. Jan Smit is al jaren een van de boegbeelden van zowel de radiozender, als het gelijknamige magazine. Als speciale gast heeft hij ook vandaag zijn groene handtekening op de windmolen geplaatst en het nieuwe logo van Pure Energie onthuld. Barry Paf van 100% NL was ook aanwezig bij de feestelijke doop. 

“Ik ben zeer vereerd dat ik de eerste 100% NL windmolen mag onthullen!”, aldus zanger Jan Smit. “Vandaag de dag denkt men toch steeds meer na over duurzaamheid en vergroening. Ook voor de toekomst van onze kinderen is dit erg belangrijk.”

Sinds oktober 2018 werken we samen met 100% NL aan een groener Nederland.

Marcel Bovenmars, directeur Pure Energie legt uit: “Onze windmolens leveren de allergroenste stroom van Nederland, een samenwerking met 100% NL ligt dus voor de hand. We hopen door het vernoemen van één van onze 71 windmolens dat Nederland steeds groener wordt. Samen met 100% NL proberen we Nederland bewust te maken van het belang van echt Nederlandse stroom. Het is vaak onduidelijk voor de consument waar je stroom vandaan komt. Vanaf nu kun je dus klant worden bij deze 100% NL molen. En als ‘ie ‘uitverkocht is?’ ‘Dan zorgen we dat er een nieuwe windmolen wordt vernoemd!‘ aldus een enthousiaste Marcel Bovenmars.