Miniatuur De groentjes uit Vlieland

Klantverhalen: "Het is allemaal heel transparant. Het is wat het is."

‘De Groentjes’ is een videoreeks met onze eigen klanten in de hoofdrol. Ze krijgen de kans om te vertellen over hun keuze voor duurzaamheid. Iedere klant heeft immers zijn eigen verhaal, zo weten we. Zo zijn we dus op zoek gegaan naar klanten die hieraan mee willen werken en deden een oproep in onze nieuwsbrief. Daarop kregen we tientallen aanmeldingen van enthousiaste klanten. Eén van deze klanten is Raph Schouten.

Raph is 57 jaar en woont in Eibergen. Naast zijn woning in Eibergen heeft hij een vakantiehuis op Vlieland. Voor beide woningen heeft Raph een contract bij Pure Energie. In de onderstaande video vertelt hij waarom.

"Als je aan Vlieland denkt, dan staat dat eigenlijk synoniem voor natuur. Pure natuur." Zo vertelt Raph. "Alle elementen van de natuur voel je, proef je en hoor je hier. Voor ons is het heel vanzelfsprekend dat je dan ook kiest voor Pure Energie."

"Pure Energie is heel transparant: het is 100% duurzaam, eerlijk opgewekt en er zijn geen rechten (lees: Garantie van Oorsprong) ingekocht. Het is wat het is."

"We waren hier één van de eersten die zonnepanelen op ons dak hadden. Een logische volgende stap is natuurlijk oom ook echt groene stroom af te nemen van het net. Toen we gingen zoeken naar een geschikte leverancier, kwamen we uit bij Pure Energie. Dat voelt gewoon goed."

"We laten ons leiden door de consumentenbond. Pure Energie staat al jarenlang op nummer 1, dus dat maakt het voor ons alleen maar heel gemakkelijk."