Nieuw bij Pure Energie: zonnepanelen voor consumenten

Laatst bewerkt op 17 november 2022 2 min
Bericht delen

Delen

Deel deze pagina op een van de onderstaande platformen.

We maken en leveren al de groenste stroom van Nederland en helpen je nu ook jouw eigen groene stroom op te wekken. Vanaf vandaag kun je bij Pure Energie terecht voor zonnepanelen! Benieuwd hoeveel jij hiermee bespaart op je energierekening? Bekijk het in onze Zon-check.

Als we Nederland willen verduurzamen hebben we alle groene initiatieven nodig, zoals windparken op zee, op land en zonne-installaties. Al bijna 10 jaar plaatsen we grote zonne-installaties op bedrijfsdaken. We zetten onze ervaring nu in om Nederlandse huishoudens te helpen zelf groene stroom op te wekken met zonnepanelen.

Zonnepanelen van Pure Energie


Door zonnepanelen op je dak te plaatsen investeer je in je eigen toekomst. De stroom die jouw zonnepanelen opwekken verbruik je zelf. Zo hoef je minder stroom af te nemen van een energieleverancier. Je bespaart dus direct op je energierekening

Wij bieden je:

  • Persoonlijk advies: je krijgt je eigen zonne-energieadviseur
  • Keuze uit drie zonpakketten
  • Gratis inspectie van je woning voordat we de installatie plaatsen
  • Installatie door een gecertificeerde installateur
  • Gratis BTW-teruggave service

 

Vraag gratis een offerte aan

In onze Zon-check kun je bekijken of jouw dak geschikt is voor zonnepanelen. Je hoeft daarna slechts 3 stappen te doorlopen om direct te zien hoeveel zonnepanelen er op jouw dak passen, hoeveel groene stroom je daarmee kan opwekken, wat de investeringskosten zijn en hoeveel je jaarlijks bespaart op je energierekening. Ziet dat er goed uit? Dan vraag je bij ons gratis een offerte aan en spreken wij de mogelijkheden met je door.

Vraag gratis een offerte aan voor zonnepanelen van Pure Energie