Pure Liefde in de Veste

De groenste stroom voor supporters met een rood hart
Laatst bewerkt op 17 november 2022 1 min
Bericht delen

Delen

Deel deze pagina op een van de onderstaande platformen.

Voor het tweede jaar organiseerde we samen met FC Twente het FC Twente Stroom Valentijnsdiner. In de afgelopen maanden konden FC Twente Stroom klanten zich opgeven om met hun Valentijn romantisch te dineren in de Grolsch Veste. Acht mensen verrasten hun geliefden en namen hen mee naar de kleedkamer die voor de gelegenheid was omgetoverd in een romantisch restaurant. De liefde was voelbaar en zeer divers. Zo hadden twee broers hun ouders opgegeven voor het diner en had een liefhebbende moeder haar zoon meegenomen. Zo varieerde de leeftijd van tien tot maar liefst 87 jaar.

Onder het genot van live muziek genoten de aanwezigen van een drie gangen diner, samengesteld door de chef van FC Twente, Danny Lubbers. Tussen de optredens door schoven clubiconen Eddy Achterberg en Kick van der Vall aan bij de tafels om (soms sterke) verhalen uit hun roemruchte verleden te vertellen en hoe zij de club op dit moment beleven.

 

Voor de grootste verrassing moesten de gasten naar de tribune. Daar kregen degenen die door hun geliefde, kinderen of moeder waren uitgenodigd, een persoonlijke videoboodschap op de grote schermen te zien.

Na het toetje namen vijf FC Twente spelers, die de hele avond als bediening hadden rondgelopen, nog even de tijd voor wat foto’s en handtekeningen. Met een laatste cadeautje namen de gasten afscheid. Er wordt nog lang nagepraat over deze unieke avond. Een avond vol pure liefde.

Wil jij ook kans maken op unieke en exclusieve FC Twente momenten? Klik dan hier