Samen met Verstegen maken we het verschil

Wij zijn energiemakers
Laatst bewerkt op 17 november 2022 2 min
Case delen

Delen

Deel deze pagina op een van de onderstaande platformen.

We hebben onze klant Verstegen uitgenodigd bij de windmolen in Deventer om te laten zien waar hun pure energie vandaan komt. Marije van der Vorm, Marketing Manager bij Verstegen, mocht samen met 'onze’ Roel naar boven om eens te kijken hoe een windmolen werkt.

Verstegen CO2-neutraal met Pure Energie

Verstegen Spices & Sauces wil actief bijdragen aan het welzijn van de mens, de maatschappij en onze aarde. Zo zijn ze sinds 2019 CO2-neutraal voor wat betreft eigen productie. Dat hebben zij bereikt door de uitstoot zo veel mogelijk te verminderen, de uitstoot die ze hebben, te compenseren en natuurlijk door de meest groene energie te gebruiken.

"Het bezoek aan de windmolen was ontzettend leerzaam!’’ Aldus Marije van Verstegen. "Het is erg interessant om te zien hoe windenergie wordt opgewekt en hoe Verstegen deze groene energie kan gebruiken voor het produceren van kruiden en specerijen! Op die manier kan Verstegen de keten van boer tot consument eerlijk, transparant en duurzaam houden. Wij zijn dan ook trots op onze samenwerking met Pure Energie. Samen maken we het verschil."

Over Verstegen

Verstegen staat voor creatieve en verrassende innovaties in de ‘food branche’. Voor duurzaamheid, kwaliteit en grenzeloze service. Altijd in dienst van onze afnemers, de klant staat centraal en altijd vanuit de gedachte dat er maar één soort kwaliteit is: de allerbeste. Want alleen met de beste kwaliteit kun je de mooiste smaken, de lekkerste producten en de meest bijzondere concepten creëren. Deze beste kwaliteit begint bij de oorsprong. Dáár waar de mooiste ingrediënten te vinden zijn. Hier werken we samen met lokale boeren aan de puurste kruiden en specerijen. Vanaf hier hebben we alles in eigen hand. Van transport tot zelf malen en veilig verwerken. Dat doen we al sinds 1886 als familiebedrijf, met inmiddels de 4e generatie aan het roer.