IMS kiest bewust met de zonnepanelen van Pure Energie!

Laatst bewerkt op 17 november 2022 1 min
Case delen

Delen

Deel deze pagina op een van de onderstaande platformen.

IMS (Integrated Mechanization Solutions) maakt sinds november 2018 gebruik van de groenste stroom van Pure Energie. Wij hebben 600 zonnepanelen bij beide panden van IMS in Almelo op het dak gelegd. Met de overstap naar Pure Energie bespaart IMS tot 50% van de energieconsumptie per jaar!  IMS is doelbewust bezig om een duurzaam bedrijf te worden. Ze hebben ook al een duurzaam aircosysteem op hun kantoor aan de Einsteinstraat in Almelo.

Bewuste keuzes

De overstap naar Pure Energie was voor IMS geen lastige keuze.‘’Pure Energie geeft gedegen en transparant advies, heeft veel ervaring en werkt samen met goede partners. Het inzetten van zonnepanelen past in ons streven als bedrijf duurzamer te worden. ‘’ Aldus Edwin Rerink, Business Controller bij IMS.

Over IMS

IMS ontwikkelt en bouwt productielijnen voor de automotive en smart devices industrie en levert wereldwijd aan diverse producenten. IMS ontwikkelt en levert de productielijnen aan klanten die daarmee kleine, samengestelde producten kunnen produceren. Voorbeelden van die producten zijn sensoren die in auto’s gebruikt worden en cameramodules voor smartphones.

Over Pure Energie

Pure Energie verkoopt wind- en zonne-energie uit Nederland. Samen met onze klanten werken we continu aan meer duurzaamheid in Nederland. De stroom die je als klant verbruikt, helpt ons namelijk om nieuwe wind- en zonne-energieprojecten te realiseren. We verkopen alleen wat we zelf opwekken. Als klant van Pure Energie weet je dus altijd waar jouw stroom vandaan komt. Duizenden Nederlanders gingen je al voor.