Siers Groep stapt over op Pure Energie: groene stroom uit Nederland

Laatst bewerkt op 17 november 2022 2 min
Case delen

Delen

Deel deze pagina op een van de onderstaande platformen.

Siers Groep is overgestapt op 100% groene stroom en gas van Pure Energie. Het infrabedrijf uit Oldenzaal is een middelgrote speler in de Nederlandse markt en levert een compleet pakket op het gebied van ondergrondse infra in Nederland. Met de overstap bespaart Siers Groep 85.941 kilogram CO₂ per jaar. Die besparing is vergelijkbaar met het plaatsen van 4297 bomen!

Verduurzaming van bedrijfsactiviteiten

Siers was al langer bezig met de verduurzaming van haar bedrijfsactiviteiten. Zo is het kantoor in Oldenzaal voorzien van meerdere duurzame oplossingen die energie besparen en CO₂-uitstoot verminderen. Met de overstap naar Pure Energie is het plaatje compleet. “In ons kantoor gebruiken we nu echt 100% groene stroom.” Vertelt Dick Mulder, KAM Coördinator van Siers Groep.  “We zijn veel bezig met de vermindering van onze CO₂-uitstoot. We kiezen bewust voor Pure Energie, omdat zij de enige energieleverancier zijn die uitsluitend groene stroom in Nederland opwekt.” Door de overstap bespaart Siers 85.941 kg CO₂ per jaar.

Samenwerken aan meer duurzaamheid

Wij zijn enorm blij dat Siers Groep kiest voor echt groene stroom uit Nederland. “We zijn trots op onze samenwerking met de Siers Groep.” Aldus Joost Posthuma, Hoofd Verkoop bij Pure Energie. De energie die zij verbruiken helpt ons weer om nieuwe wind- en zonne-energieprojecten te realiseren in de toekomst. Zo werken we samen aan meer duurzaamheid in Nederland.”

Over Siers Groep

Siers Groep Oldenzaal is een trots familiebedrijf die veel bezig is met duurzaamheid en maatschappelijke betrokkenheid. Ieder jaar worden er nieuwe stappen gezet om de kwaliteit van mens en milieu te verbeteren. Dat deze stappen haar vruchten afwerpen blijkt uit de certificering van meerdere kwaliteitscertificaten, zoals ISO 26000 en de CO₂-prestatieladder. De overstap naar groene stroom van Pure Energie draagt hier voor een groot deel aan bij.

Over Pure Energie

Pure Energie verkoopt wind- en zonne-energie uit Nederland. Samen met onze klanten werken we continu aan meer duurzaamheid in Nederland. De stroom die je als klant verbruikt, helpt ons namelijk om nieuwe wind- en zonne-energieprojecten te realiseren. We verkopen alleen wat we zelf opwekken. Als klant van Pure Energie weet je dus altijd waar jouw stroom vandaan komt. Duizenden Nederlanders gingen je al voor.