<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=927234003976730&ev=PageView&noscript=1" />

Algemene Voorwaarden

De Algemene Voorwaarden zijn van toepassing op de levering van producten en diensten van Pure Energie. Lees op je gemak onze Algemene Voorwaarden en Gedragscode. We houden ervan om alle informatie helder en transparant neer te zetten. Alle belangrijke informatie op een rij.

Particulier


Zakelijk

 


Productvoorwaarden

Hieronder kun je de productvoorwaarden lezen voor particulieren en zakelijke klanten met een kleinverbruik aansluiting. De productvoorwaarden gelden niet voor bedrijven met een grootverbruik aansluiting.

 

Kwaliteitscriteria

Actievoorwaarden

 

Mocht je vragen hebben over onze Algemene Voorwaarden, dan kun je altijd contact opnemen met ons team Klantgeluk (onze klantenservice). Ze helpen je graag met advies, het bepalen van je nieuwe maandbedrag en eventuele vragen over de Algemene Voorwaarden.

Zonnepanelen

Heb je zonnepanelen gekocht via Pure Energie? Dan gelden de onderstaande algemene voorwaarden:

 

Gedragscode

Bij Pure Energie willen we onze klanten zo goed mogelijk van dienst zijn. Wij zijn blij met onze klanten en fans en willen dat jij net zo blij wordt van ons.

Uiteraard gaan wij vertrouwelijk met je gegevens om. Om dit te garanderen hebben we samen met Energie Nederland en andere energiebedrijven een gedragscode opgesteld: de Gedragscode Consument en Energieleverancier.

Hierin is vastgesteld hoe Pure Energie omgaat met de werving, het aangaan, de voortzetting en de beëindiging van een leveringsovereenkomst voor energie. Zo weet je zeker dat je altijd juist en tijdig geïnformeerd wordt en je gegevens in veilige handen zijn bij Pure Energie.

Als je een slimme meter hebt kunnen we je gegevens op afstand uitlezen. Om ervoor te zorgen dat er op juiste wijze met je persoonsgegevens wordt omgegaan is de Gedragscode Slimme Meter opgesteld. Hoe wij omgaan met de naleving van die Gedragscode kun je hieronder nalezen.

Verklaring naleving Gedragscode leveranciers Slimme meters 2012

Verklaring Naleving Gedragscode voor Leveranciers en onder hun verantwoordelijkheid handelende Meetbedrijven. Aangaande gegevens uit kleinverbruikmeetinrichtingen die op afstand uitleesbaar zijn.

  • Naam rechtspersoon: Raedthuys Energie B.V. (handelend onder de naam ‘Pure Energie’)
  • Statutaire vestigingsplaats: Enschede
  • Periode: 01-01-2015 tot en met 31-12-2015

 

Raedthuys Energie B.V. te Enschede maakt voor het goed kunnen uitvoeren van haar diensten gebruik van meetgegevens die zijn verkregen uit kleinverbruikmeetinrichtingen die op afstand uitleesbaar zijn. In aanvulling op de Wet Bescherming Persoonsgegevens hebben leveranciers en onder hun verantwoordelijkheid handelende meetbedrijven in de Nederlandse energiebranche een gedragscode opgesteld ten aanzien van het gebruik, het vastleggen, het uitwisselen en het bewaren van gegevens die zijn verkregen uit een kleinverbruikmeetinrichting die op afstand uitleesbaar is.

Hierbij verklaart Alfons Wispels dat Raedthuys Energie B.V. te Enschede zich gedurende de bovenvermelde periode heeft gehouden aan het gestelde in de regels en verplichtingen, genoemd in de Gedragscode Leveranciers Slimme Meters 2012.

Enschede, 28 juni 2016 
Raedthuys Energie B.V.
Alfons Wispels
Oprichter/eigenaar Raedthuys Groep B.V.

© Pure Energie    |    Sitemap    |    Cookies    |    Affiliate worden    |    Privacyverklaring    |    Algemene Voorwaarden en Gedragscode

8,2 8,5 8,5 8,4 1258
Beoordeling door klanten: 8,4/10 - 1258 beoordelingen