Header Co2 Gecompenseerd Gas bomen Planten

Ons gas is voor 100% CO2-gecompenseerd

We zijn energiemakers

Bereken je energiepakket

92% beveelt ons aan. 8.6 / 10 100 86
100% CO2-gecompenseerd gas Tegen de hoogst mogelijke standaard Gold Standard van het WNF
Kies voor 1 jaar vast of variabel

Bereken je energiepakket

92% beveelt ons aan. 8.6 / 10 100 86
100% CO2-gecompenseerd gas Tegen de hoogst mogelijke standaard Gold Standard van het WNF
Kies voor 1 jaar vast of variabel

100% CO2-gecompenseerd gas

Geen gas gebruiken is de beste oplossing, want wie gas verbruikt stoot CO2 uit en dat is per definitie slecht voor het milieu. De CO2 uitstoot bij gebruik van groen gas is hoger dan bij groene stroom. Kies daarom het groenste alternatief: CO2-gecompenseerd gas.

Wij compenseren jouw gasverbruik tegen de hoogst mogelijke standaard: Gold Standard van het WNF. Daarmee compenseren we de uitstoot van jouw gasverbruik voor 100% en dragen we samen een steentje bij aan het milieu. Win-win.

2554636

Samen verduurzamen

CO2-gecompenseerd gas

Groen gas is schaars in Nederland. Daarom compenseren wij voor 100% jouw gasverbruik door te investeren in duurzaamheidsprojecten in Azië en Afrika. Samen met onze klanten werken we hard om Nederland duurzamer te maken. Als klant help je Nederland te verduurzamen want wij investeren in nieuwe duurzame energieprojecten in Nederland. Zo maken we de wereld samen elke dag een beetje duurzamer.

Bekijk onze compensatieprojecten
Windenergie in India

Windenergie in Azië

Compensatieproject

Door 100% van jouw gasverbruik te compenseren, dragen we bij aan een beter milieu. We investeren in grote windparken in Azië. Deze windparken leveren jaarlijks windenergie op en daarmee zorgen we voor een flinke CO2-besparing.

Kies voor CO2-gecompenseerd gas
Cookstoves in Kenia

Cookstoves in Afrika

100% CO2-gecompenseerd

Er zijn meerdere manieren om jouw gasverbruik 100% te compenseren. We voorzien de bevolking van verschillende landen in Afrika van cookstoves. Met behulp van deze cookstoves kunnen bewoners veel efficiënter te koken. Hiermee besparen we 3 ton CO2 per jaar.

Kies voor CO2-gecompenseerd gas

Meer informatie over CO2-gecompenseerd gas

Compenseren jullie gas?

De CO2 uitstoot van ons gas compenseren we tegen de hoogste mogelijk standaard: CO2 Gold Standard certificaten van het Wereld Natuur Fonds (WNF).


Meer informatie
Wat zijn CO2 Gold Standard Certificaten?

CO2 Gold Certificaten zijn certificaten die wij gebruiken om de uitstoot van CO2 van ons gas te compenseren. Dit is een initiatief van o.a. het Wereld Natuur Fonds (WNF). De hoeveelheid CO2 die we hier uitstoten, wordt dan geneutraliseerd door ergens anders op de wereld dezelfde hoeveelheid CO2 te verminderen. Zo speel je dus quitte. Onze CO2-compensatie certificaten komen uit duurzame projecten van over de hele wereld. Wil je weten welke projecten? Klik dan op de onderstaande button.


Bekijk onze projecten
Wat is groen gas?

Groen gas (biogas) wordt gemaakt uit biomassa. Je kan hier energie van maken door het te vergisten. Groen gas is schaars in Nederland. Op dit moment kunnen wij geen groen gas inkopen en leveren wij het groenste alternatief: CO2-gecompenseerd gas tegen de hoogste standaard.


Meer informatie
Verkopen jullie groen gas?

Wij verkopen geen groen gas of biogas. Wij verkopen het groenste alternatief: CO2-gecompenseerd gas tegen de hoogste standaard: Gold Standard van het WNF. Groen gas is in Nederland schaars, en daardoor moeilijk om consistent te leveren. We houden de ontwikkelingen op dit gebied nauwlettend in de gaten. Zodra wij de mogelijkheid krijgen om groen gas in te kopen zullen we dit doen.


Waar komt jullie gas vandaan?

Gas kopen we in bij een Nederlandse gasleverancier. Het gas dat wij verkopen is altijd 100% CO2 gecompenseerd volgens de hoogst mogelijke kwaliteit. De zogenaamde 'Gold Standard' van het Wereld Natuur Fonds.


Tim

Klantenservice

Heeft je vragen over uw energiecontract of wil je één van onze energieadviseurs spreken? Bekijk onze veelgestelde vragen of neem contact met ons op.

Tim

Medewerker Klantgeluk