Exclusief valentijnsdiner met onze klanten in De Grolsch Veste

Laatst bewerkt op 17 november 2022 2 min
Bericht delen

Delen

Deel deze pagina op een van de onderstaande platformen.

Valentijnsdag, de dag waarop we pure liefde kennen. Liefde voor elkaar, voor een ander en voor de club.  Wij zijn erg blij met onze klanten en daarom hebben we een paar klanten in het zonnetje gezet tijdens een Valentijnsdiner in De Grolsch Veste.

In totaal mochten 10 overgestapte klanten van Pure Energie hun partner verrassen met een compleet verzorgd Valentijns diner in De Grolsch Veste.  

Kick van der Val en Eddy Achterberg ontvingen de gasten in het stadion. Het diner vond plaatst in de Cook & Play Lounge. De klanten kregen een tot-in-de-puntjes verzorgd 3 gangen diner, die werd uitgeserveerd door spelers uit de selectie. Nick Hengelman, Jeffrey de Lange, Haris Vučkić en Nacho Monsalve hebben de gasten een onvergetelijke avond bezorgd. Naast de spelers werd er een viool gespeeld door Alessandra Sordo Sanchez, en gezongen door Marleen ter Hedde.

De winnaars konden hun partner ook nog verrassen door een persoonlijke videoboodschap op te nemen gericht aan hun partner. Deze werd afgespeeld op het grote scherm in het stadion.

Samen met FC Twente gaan we in de toekomst nog meer unieke en exclusieve evenementen organiseren voor klanten en supporters. Vanaf vandaag kun je je aanmelden bij FC Twente Stroom, daarmee maak je kans om aankomend jaar op de FC Twente team foto te gaan, mee te lunchen met de selectie, VIP-arrangementen in De Grolsch Veste en nog veel meer.

Wil je ook kans maken op exclusieve FC Twente evenementen? Meld je dan aan voor FC Twente Stroom.