FC Twente Stroom-teams spelen wedstrijd in De Grolsch Veste

Laatst bewerkt op 17 november 2022 2 min
Bericht delen

Delen

Deel deze pagina op een van de onderstaande platformen.

Hoe is het om een profvoetballer te zijn? Dat hebben 30 FC Twente Stroom klanten vandaag ervaren bij ons evenement  ‘Voetballen in de Grolsch Veste’. Ze speelden onderling een wedstrijd in de Grolsch Veste onder leiding van clubiconen Kick van der Vall en Eddy Achterberg. We organiseerden het event in samenwerking met FC Twente, speciaal voor de supporters die zijn overgestapt naar de groene energieleverancier uit Enschede.

“Steeds meer FC Twente-supporters stappen over naar de groenste energie via FC Twente Stroom”, vertelt Mandy Wolthuis, Communicatie Manager bij Pure Energie. “Dat is ook een logische stap, want de groenste stroom van Nederland komt gewoon uit Enschede! Dat is voor de supporters natuurlijk ook mooi.”

Alle FC Twente Stroom klanten maken kans op unieke en onbetaalbare evenementen. “Deze belevenissen zijn niet te koop. Op die manier willen we echt iets bijzonders creëren voor de groep trouwe supporters, en ze laten meedelen in de voordelen die sponsoring met zich meebrengt.” Aldus Mandy Wolthuis.

Dat het initiatief wordt gewaardeerd bleek wel uit het enthousiasme van de groep “Het is echt een unieke ervaring om in het stadion van FC Twente te spelen! Supergaaf dat ik hierbij aanwezig mocht zijn. Dit vergeet ik nooit meer.‘’ aldus Mark Dapper, zonnepanelen- en energieklant bij Pure Energie. 

Bekijk hieronder een aantal foto's van de avond.