eb180419 pure panelen metsustraat enschede04k kopie kopie

"Netjes en snel geregeld"

Mark Dapper en Maudy Schöppink uit Enschede zijn energieklant bij ons sinds 2017. In april 2018 schaften zij ook onze zonnepanelen aan. Lees hieronder over de ervaring van Mark en Maudy met zonnepanelen van Pure Energie.

Blij als de zon schijnt

“Met de zonnepanelen van Pure Energie worden we echt blij als de zon flink schijnt", vertelt een blije Maudy Schöppink, sinds dit voorjaar de trotse bezitter van 16 zonnepanelen. "Hoe meer de zon schijnt, hoe meer winst dit betekent van ons dak!"

"We dachten al een tijd aan het aanschaffen van zonnepanelen om onze energierekening te verlagen. Toen Pure Energie bekendmaakte deze aan te bieden was de keuze snel gemaakt. We kennen Pure Energie al een tijdje, vorig jaar zijn we voor onze energielevering al overgestapt. We vinden het belangrijk bij te dragen aan duurzaamheid in Nederland. We zijn overgestapt naar Pure Energie omdat zij de allergroenste zijn volgens de Consumentenbond, Wise en Natuur&Milieu. Als duurzaamste energieleverancier weten zij natuurlijk als geen ander hoe je gebruik maakt van de zon als energiebron."

Netjes en snel geregeld

"Bovendien zijn we enorm goed geholpen qua advies en ondersteuning. De Zon-adviseurs van Pure Energie hebben alles netjes en snel geregeld. Van de BTW-teruggave tot en met de installatie zelf. We waren verbaasd hoe snel en eenvoudig het allemaal ging. Bijna net zo makkelijk als overstappen van energieleverancier. Nu zijn we dus eigenlijk onze eigen energieleverancier!”

Premium pakket: kassa!

Mark Dapper is ook enthousiast: "Wij hebben gekozen voor premium zonnepanelen van Pure Energie. Hiermee krijgen we het hoogste rendement per zonnepaneel. Dit was de beste keuze, aangezien ons dak niet al te groot is en bovendien is de helling niet optimaal. Op deze manier krijgen we toch 320 Wattpiek per zonnepaneel. Het is een mooi egaal zwart paneel, staat prima zo! Deze duurzame investering levert ons winst voor het milieu en onze portemonnee. Kassa dus.”