0deb627f1ebcb095677c53227af4f55e 600x600

Nieuwe ambassadeur van Pure Energie: Arrianne Aukes

Vanaf april 2018 is Arrianne Aukes, professioneel windsurfer, ambassadeur van Pure Energie. Ze gaat ons helpen onze groene missie te verspreiden en mensen te stimuleren over te stappen op écht groene stroom! Overtuigd van windenergie is ze zelf al lang, als windsurfer leeft ze van de wind. Lees hieronder waarom Arrianne zich heeft verbonden met Pure Energie.

Altijd bezig met de wind

“Als windsurfer ben ik continu bezig met de wind, net als Pure Energie. Veel mensen beseffen niet hoeveel wind we hebben in Nederland! Vaak denken mensen dat ik in Nederland niet veel surf, maar we hebben zoveel goede dagen met wind hier. Perfect om groene stroom mee op te wekken. Pure Energie wekt als enige energieleverancier al haar stroom op uit de zon en wind. Daarmee maakt Pure Energie de wereld een stukje mooier. Daar verbind ik me graag aan."

Toekomstige generaties moeten ook kunnen genieten van de aarde

“Voor wedstrijden reis ik de hele wereld over. Ik kom op zulke mooie, ongerepte plaatsen in de wereld, maar zie helaas ook veel vervuiling. Er is enorm veel plastic in de oceaan, waardoor het soms niet mogelijk is een wedstrijd te varen. 

De natuur en het windsurfen hebben mij zoveel gebracht; ik wil graag iets terug doen. Ik voel me verantwoordelijk om ervoor te zorgen dat toekomstige generaties net zo van de aarde kunnen genieten als ik.” 

De wind is er altijd. Laten we de wind dan ook gebruiken

“Windsurfers maken, net als Pure Energie, gebruik van het natuurelement wind. Net zoals veel mensen niet weten dat je salto’s en allerlei andere tricks kunt doen met windsurfen, geloof ik dat veel mensen nog niet beseffen dat we Nederland ook kunnen verduurzamen met de wind! 

De wind is er altijd, het enige wat we hoeven te doen is dit te gebruiken. Met wind- en zonne-energie kunnen we een grote stap maken in het verduurzamen van de wereld. Laten we dat dan ook doen.”

Blijf op de hoogte van Arrianne’s avonturen!