Pure Energie opnieuw 5 jaar hoofdsponsor van FC Twente

Laatst bewerkt op 17 november 2022 2 min
Bericht delen

Delen

Deel deze pagina op een van de onderstaande platformen.

Pure Energie tekende vandaag opnieuw voor een 5-jarig partnerschap met FC Twente tot medio 2023. Het groene energiebedrijf uit Enschede kondigde afgelopen maandag al aan vierkant achter FC Twente te blijven staan, ook in de Eerste Divisie. Pure Energie is sinds juni 2016 hoofdsponsor van FC Twente.

‘Pure liefde kent geen divisie’, dit plaatste Pure Energie afgelopen maandag op haar Facebook-pagina. Hiermee kondigde het Enschedese bedrijf, herhaaldelijk uitgeroepen tot groenste energieleverancier van Nederland, aan dat het ook bij degradatie hoofdsponsor van FC Twente zou blijven. Vandaag tekenden beide partijen in de Grolsch Veste opnieuw voor een langdurig partnerschap. Pure Energie blijft tot medio 2023 hoofdsponsor, ook als FC Twente niet na een jaar terugkeert in de Eredivisie.

Trots terugbrengen in de regio

“Juist nu blijven we achter FC Twente staan”, aldus Marcel Bovenmars, directeur Pure Energie. “Natuurlijk doet de degradatie ons allen pijn, maar die pijn sloeg bij ons heel snel om in strijdvaardigheid. We blijven als een blok achter FC Twente staan, juist om ervoor te zorgen dat FC Twente snel weer terugkeert in de Eredivisie. Mocht dat onverhoopt niet lukken na een jaar, ook dan blijven wij. We proberen hiermee onze bijdrage te leveren aan het terugbrengen van de trots in onze regio. En hopen dat anderen ons voorbeeld volgen”.

Samen de schouders eronder

Erik Velderman, algemeen directeur FC Twente: “Dit is een meer dan fantastisch gebaar. Pure Energie heeft de daad bij het woord gevoegd, en zelfs meer dan dat. Het is inmiddels de tweede keer in twee seizoenen dat Pure Energie een zeer krachtig signaal afgeeft in een voor FC Twente moeilijke periode. Daar zijn we dankbaar voor en geeft ons meer zekerheid. Wij merken om ons heen veel steun en dat is hartverwarmend, zeker ook bij alle medewerkers en vrijwilligers. Samen zetten we de schouders eronder met een trotse en loyale hoofdsponsor aan boord.”