Award Pure Energie FB groot

Pure Energie wint award voor beste energieleverancier 2018!

Met een 8.3 wint Pure Energie een tevreden 3e plek voor beste energieleverancier van 2018 via de verkiezing van Gaslicht.com. Aan dit onderzoek deden 30 energieleveranciers mee uit heel Nederland. Bekijk hier het onderzoek. 

Pure Energie levert alleen zelf opgewekte Nederlandse groene stroom uit zon en wind. O.a. De Consumentenbond en Greenpeace hebben Pure Energie benoemd tot groenste energieleverancier van Nederland. Met duurzaamheidscijfer 10 staan we in 2018 voor de zesde keer bovenaan de ranglijst van energieleveranciers en in de zakelijke markt zijn we de allereerste groenste energieleverancier ooit!

Gaslicht.com Awards 2018

Het onderzoek is gebaseerd op geverifieerde reviews van de energievergelijker (ruim 4180) en van het jaarlijks klanttevredenheidsonderzoek (bijna 7500) waarin overstappers 7 maanden na hun aanmelding gevraagd worden naar hun ervaring. Daarnaast heeft Gaslicht.com eigen criteria opgesteld waarop een leverancier wordt getoetst. Maandelijks geeft Gaslicht.com een cijfer voor prijsstelling, facturering, overstapproces, online dienstverlening, klantenservice, contractvoorwaarden, en het belangrijkste aspect duurzaamheid.

Marcel Bovenmars, directeur bij Pure Energie: ‘’We zijn er trots op dat we tot de top behoren binnen het onderzoek van Gaslicht.com. We zijn niet alleen de groenste, maar nu ook de beste. Daarnaast is het ook een goed moment om te reflecteren waar we staan en wat de verbeterpunten zijn voor het komende jaar. We zijn tevreden met het behaalde resultaat, maar het is wel de ambitie om volgend jaar hogerop te komen.’’ 

Over Gaslicht.com

Gaslicht.com heeft als doel om consumenten, instellingen en bedrijven onafhankelijk en objectief te informeren over de diensten en tarieven van energieleveranciers. Als zusterbedrijf van o.a. Bellen.com, LookingforBooking.com en Poliswijzer.nl maakt Gaslicht.com onderdeel uit van de Bencom Group, de onderneming van internetondernemer Ben Woldring. De groep opereert sinds de oprichting in 1998 uitermate succesvol in de markt voor onafhankelijke vergelijkingssites en is marktleider met vergelijkingen voor bellen, internetten, digitale tv, energie en hotelboekingssites.