In de top 3 van beste energieleveranciers!

Laatst bewerkt op 17 november 2022 2 min
Bericht delen

Delen

Deel deze pagina op een van de onderstaande platformen.

We horen weer bij de beste energieleveranciers van Nederland volgens Gaslicht.com! Elk jaar reikt vergelijkingssite Gaslicht.com een award uit voor de beste energieleveranciers en met een tweede plek behoren we wederom tot de top drie in de markt. Daarmee hebben we onze plek in de top drie voor het vierde jaar op rij weten te behouden. En daar zijn we trots op.
 
Beste klantbeoordeling
Met een 8,4 komen wij zelfs als beste naar voren in het onderzoek van Gaslicht.com op het thema klantwaardering. Hiermee zijn we niet alleen de groenste energieleverancier, maar scoren wij ook hoog op klantreviews en klanttevredenheid. “Onze klantenservice afdeling heet niet voor niets Klantgeluk. Het gevoel dat klanten bij ons hebben is voor ons heel belangrijk. Deze award bevestigt dat we op dat vlak goed bezig zijn!” aldus Sayenne Munnink, teamleider Klantgeluk.

De onderzoeksopzet
Gaslicht.com beloont de drie beste energieleveranciers van Nederland elk jaar met een award. Aan de hand van reviews en een klanttevredenheidsonderzoek hebben de klanten invloed op de uitslag. Dit wordt aangevuld met een derde pijler: duurzaamheid. Laat dat nou net in ons DNA zitten. Verder wordt het onderzoek aangevuld met een aantal criteria van Gaslicht.com zelf.

We zijn uiteraard ontzettend blij met deze mooie bevestiging en dit geeft ons weer frisse energie, want stilzitten doen wij niet. We verbeteren continu onze service & dienstverlening en bouwen verder aan nieuwe duurzame energiebronnen in heel Nederland, en dat doen we samen.

Nieuwsbericht Gaslicht Award Pure Energie