2627e2a74a7ac5833d0dffd5b5081db7 600x600

Handen uit de mouwen: tuinieren!

Bij Pure Energie werken we continu aan duurzaamheid, in de breedst mogelijke zin van het woord. We plaatsen niet alleen windmolens en zonnepanelen in Nederland. We werken ook aan een duurzame samenleving! Op vrijdag 1 juni staken enkele collega's de handen uit de mouwen om een tuin op te knappen.

Wist je dat alle medewerkers van Pure Energie 40 uur per jaar mogen besteden aan vrijwilligerswerk? We vinden het belangrijk om ons steentje bij te dragen aan de maatschappij. Met meer dan 70 medewerkers werken we elk jaar mee aan prachtige projecten, van een wandeling met ouderen tot het schilderen van buurthuizen. 

We werken hiervoor samen met Stichting Present, een soort makelaar in vrijwilligersprojecten. De Stichting zet zich in voor mensen die te maken hebben met armoede, een slechte gezondheid of sociaal isolement. Op vrijdag 1 juni mochten wij de tuin opknappen van een dame die dit door omstandigheden zelf niet kon. Collega's van de afdeling Klantgeluk, Windenergie, Zonne-energie en ICT hebben zich ingezet. Er is met name gewerkt aan het snoeien van klimop en overwoekerende klimplanten. 4 aanhangwagens vol (!) zijn weggewerkt. Teamwork!