Pure Energie wint Overstappen Energie Award 2024

Waarom zou je overstappen?
Laatst bewerkt op 06 juni 2024 1 min
Bericht delen

Delen

Deel deze pagina op een van de onderstaande platformen.

Met een ruime 9 beloont Overstappen.nl ons met de Gouden Energie Award. Een pluim voor ons harde werk en een stimulans om het nog beter te doen voor onze energieklanten. We mogen ons beste energieleverancier van 2024 noemen. Met de Energie Awards schept vergelijker Overstappen.nl duidelijkheid voor de consument. De winnaar presteert gemiddeld het beste op de criteria duurzaamheid, klantreviews en het cijfer uit de energievergelijker.

Een ruime 9

Duurzaamheid, de energievergelijker en klantreviews worden uitgedrukt in cijfers. Het gemiddelde van deze drie cijfers is het eindcijfer en in ons geval 9,02. Het gemiddelde cijfer van alle vergeleken energieleveranciers is een 7,3. Duurzaamheid wordt beoordeeld met het stroometiket en Garanties van Oorsprong. Er zijn honderden klantreviews bekeken op meerdere platforms. En het cijfer uit de energievergelijker komt onder andere tot stand met onderzoek naar prijstransparantie, betalingsgemak, het overstapproces, de kwaliteit van online diensten en de klantenservice.

Koppositie behouden

Natuurlijk doen we er alles aan om onze koppositie te behouden. Wat we daarvoor moeten doen, vroegen we Overstappen.nl. Het antwoord was: behoud jullie hoge cijfer voor klantreviews”. Daarop scoorden we uitstekend. En dat is natuurlijk het mooiste compliment dat je direct van klanten krijgt. Daar doen we het voor. Niet voor niets noemen we onze serviceafdeling Klantgeluk. Wij maken het verschil met een snelle oplossing, duurzame tips en besparingsmogelijkheden en soms eenvoudigweg een luisterend oor. Op naar 2025.

Overstappen naar Pure Energie?

Meld je aan, dan helpen wij je duurzaam vooruit.

Aanmelden Aanmelden