eb200918 Utrecht pure energie02 HD v4

Verduurzaam je woning met zonnepanelen

Wij zijn energiemakers

Met relatief kleine investeringen kun je veel energie besparen en duurzaam wonen. Maar waar begin je? Peter uit Utrecht vond het tijd om een stap te zetten in het verduurzamen van zijn woning. Hij besloot te investeren in zonnepanelen van Pure Energie.

Waarom kiezen voor Pure Energie? 

''We hebben veel partijen aangeschreven: van kleine partijen tot de grote energie leveranciers. Na het analyseren van alle prijzen inclusief de aanvullende mogelijkheden zijn we eens gaan praten met Pure Energie. Het contact met zonnepanelen adviseur Tom Wilmink verliep goed en prettig. Deze combinatie maakt dat we voor Pure Energie hebben gekozen, niet altijd de goedkoopste maar wel met een totaalaanbod en prettig contact.’’ Aldus Peter.

Op het dak van Peter liggen 11 zonnepanelen in een zuidoost opstelling. Naar verwachting wekken deze panelen 3000 kWh op per jaar. Hiermee bespaar je 1668 kg aan CO2-uitstoot.

''De aanschaf van zonnepanelen is onze eerste stap in het verduurzamen van onze woning. Financieel konden we de stap maken, dan vind ik ook dat je hem moet maken. Wat natuurlijk helpt is dat je er uiteindelijk meer aan overhoudt dan wanneer je het geld op de bank laat staan. Het is nu goed in balans.''

Zelf groene stroom opwekken met zonnepanelen

Overweeg je om je huis energiezuiniger te maken, bijvoorbeeld door zelf zonne-energie op te wekken met zonnepanelen? Onze specialisten vertellen je graag over de vele voordelen en de mogelijkheden. Via onze website kun je een vrijblijvende offerte aanvragen of een adviesgesprek inplannen.  

Gratis adviesgesprek aanvragen