We zijn het beste energiebedrijf volgens Klantenvertellen én GasLicht.com

Laatst bewerkt op 17 november 2022 2 min
Bericht delen

Delen

Deel deze pagina op een van de onderstaande platformen.

We zijn het beste energiebedrijf volgens Klantenvertellen én GasLicht.com

Na een derde plek over 2018 en een tweede plek over 2019, zijn we dit keer uitgeroepen tot beste energieleverancier door vergelijkingssite Gaslicht.com. Pure Energie scoort van alle energiebedrijven de beste klantreviews en klanttevredenheid over heel 2020. Daarnaast mogen we ons het best beoordeelde energiebedrijf noemen op Klantenvertellen, het grootste onafhankelijke reviewplatform van Nederland voor consumenten. Nadat de Consumentenbond Pure Energie onlangs al voor de achtste keer tot de Groenste Energieleverancier uitriep, is dit een mooie aanvullende waardering van consumenten.

Marketing Manager Hugo Zoetman: ‘We willen bij Pure Energie niet alleen de groenste zijn, maar ook de beste service leveren voor onze klanten. Wij streven naar klantgeluk, zo heet onze afdeling ook die klantcontacten heeft. Dat zowel Klantenvertellen als GasLicht.com ons als beste uitroepen, is een beloning voor alle collega’s die zich hiervoor inzetten. Het is mooi om te zien dat wij het beste van alle energiebedrijven scoren op precies die onderdelen die wij belangrijk vinden. Zo scoren we een 8,8 bij de reviews op Klantenvertellen en zelfs een 9,0 bij de klantenreviews op Gaslicht.com.

Wij hebben onlangs ook zelf een klanttevredenheidsonderzoek uitgevoerd dat dezelfde hoge waardering laat zien. Onze klanten zijn bewust bezig met duurzaamheid en weten onze echte groene stroom ter herkennen. Wij ontwikkelen al meer dan 25 jaar zelf, samen met lokale energiecoöperaties, duurzame energieprojecten in Nederland en we verkopen nooit meer stroom dan we zelf opwekken. Deze unieke werkwijze wordt gewaardeerd door onze klanten. We zien ook dat onze klanten steeds vaker met ons samen werken aan verdere verduurzaming van hun woning, bijvoorbeeld met zonnepanelen op hun dak. We zijn een puur Nederlands bedrijf dat zich dagelijks inzet om de energietransitie in Nederland te versnellen en we zijn trots op deze erkenning.’