Zes keer op rij in de top 3 beste energieleveranciers

Gaslicht.com Awards 2024
Laatst bewerkt op 14 maart 2024 2 min
Bericht delen

Delen

Deel deze pagina op een van de onderstaande platformen.

Klantenservice, een scherpe prijs, duurzame energie en reviews. Dat zijn de belangrijkste pijlers voor de jaarlijkse verkiezing van Beste Energieleverancier van Nederland door Gaslicht.com. Voor het zesde jaar op rij staan we in de top 3 en daar krijgen we energie van. Met een 8,6 hebben we de derde plek te pakken en dat toont aan dat we onze service en producten op het hoogste niveau houden.

CTA Gaslicht Pure Energie 2024

Gelukkige klanten

Bij Pure Energie noemen we onze klantenservice Klantgeluk. Als je kiest voor schone energie moet de service daaromheen ook een goed gevoel geven. We zetten in op goede bereikbaarheid en zijn transparant over de energiemarkt. Ook het afgelopen jaar was die markt volop in beweging. Van dalende energieprijzen, de introductie van een dynamisch contract tot onzekerheid rondom de salderingsregeling. We kregen meer vragen dan ooit, die we zo goed en eerlijk mogelijk beantwoordden.

We hielden onze service op peil en bleven makkelijk bereikbaar. “Het afgelopen jaar was de gemiddelde wachttijd 40 seconden. Dat vinden we belangrijk. We hebben ons team flink uitgebreid om alle telefoontjes snel en persoonlijk te kunnen beantwoorden”, aldus Sayenne Munnink, teamleider Klantgeluk. “Deze waardering is voor ons een geluksmomentje.”

Schone energie uit Nederland

In 1995 begonnen we met de ontwikkeling van onze eerste windmolen. Daarna volgden meer projecten om groene stroom op te wekken in Nederland. Toen we in 2013 besloten om deze energie zelf aan te bieden aan mensen thuis en zakelijk, wisten we één ding zeker: we leveren uitsluitend de door onszelf opgewekte groene stroom. Dat doen we nog altijd. We verkopen nooit meer dan we zelf opwekken. Daarmee garanderen we dat al onze stroom puur groen is opgewekt in Nederland.

Kies ook voor 100% groen

Wil jij ook écht groene stroom uit onze wind- en zonneparken uit Nederland? 

Bekijk ons aanbod Bekijk ons aanbod