Header WerkenBij Pure Energie Collegas Vertellen

Pure Energie perspagina

Pure Energie in het kort

Wij geloven in schone energie voor iedereen in Nederland. Al sinds de ontwikkeling van onze eerste windmolen in 1995 maken we ons land met duurzame energie minder afhankelijk van fossiele energie. Dat doen we met de realisatie van windparken en zonprojecten die we samen met de omgeving ontwikkelen. Wij zijn een zelfstandig Nederlands energiebedrijf. We leveren onze klanten, thuis en zakelijk, niet meer stroom dan we zelf groen opwekken. 

We zijn met 150 collega's. Grote energieverbruikers koppelen we met stroomafnameovereenkomsten direct aan onze energieprojecten. Met slimme oplossingen en opslag ontlasten we het stroomnet én leveren we groene stroom als het niet waait en de zon niet schijnt. Onze klanten helpen we verduurzamen met inzicht in energieverbruik en besparingsmogelijkheden, met kennis en oplossingen om huizen energiezuiniger te maken. 

CTA Rond Gondel Beheer

Beeldbank

Rechtenvrije foto's

In onze beeldbank hebben we een collectie beelden die vrij te gebruiken zijn voor persdoeleinden. Ben je op zoek naar een specifieke foto? Neem dan contact met ons op.

Beeldbank
CTA Logo Perspagina

Pure Energie logo

Wil je ons logo gebruiken in relatie tot een artikel of nieuwsbericht? Dat kan, download hier het complete pakket met daarin ons logo in verschillende uitvoeringen en formats.

Download
Website Hans Bellert

Meer informatie?

Heb je persvragen of wil je meer weten over Pure Energie? Neem gerust eens contact op.

Hans Bellert

Perswoordvoerder