Kantoor Pure Energie

Pure Energie perspagina

Het Pure Energie verhaal

Bij Pure Energie maken we al meer dan 25 jaar groene stroom. Echt groen, uit wind en zon. We verkopen nooit meer stroom dan we zelf opwekken, zodat wij altijd met 100% zekerheid kunnen zeggen dat al onze stroom de groenste is. Al negen jaar op rij roepen partijen als Natuur & Milieu en de Consumentenbond ons uit tot de groenste. Al negen jaar op rij krijgen we van hen een 10. Daar zijn we trots op. We zijn op een missie. We willen Nederland vergroenen en de energietransitie versnellen.

We hebben al meer dan 160 windmolens in Nederland gebouwd en meer dan 200.000 zonnepanelen geplaatst. Samen werken we zo aan een duurzaam Nederland. Op deze pagina vind je onze persberichten, een aantal foto’s en ons logo in verschillende format. Media kunnen bij ons terecht met alle vragen over energie en de energietransitie. Met meer dan 130 experts is er altijd iemand die je aan informatie kan helpen of kennis en ervaringen kan delen. Alles wat bijdraagt aan het bewustzijn van mensen dat het anders moet en kan.

Persberichten

Beeldbank

Ben je op zoek naar foto's die je wilt gebruiken? Onderstaande foto's kun je rechtenvrij gebruiken zonder bronvermelding. Klik met de rechter muisknop op de foto die je wilt gebruiken om deze te downloaden. Heb je een hogere resolutie nodig? Stuur ons dan een bericht.

1   2   3

4   5   6

7   8   9

10

Perspagina Logopakket Pure Energie

Pure Energie logo

Wil je ons logo gebruiken in relatie tot een artikel of nieuwsbericht? Dat kan, download hier het complete pakket met daarin ons logo in verschillende uitvoeringen en formats.

Download
Website Hans Bellert

Meer informatie?

Heb je persvragen of wil je meer weten over Pure Energie? Neem gerust eens contact op.

Hans Bellert

Perswoordvoerder

Facebook

Volg ons

Instagram

Volg ons

LinkedIn

Volg ons

Twitter

Volg ons