<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=927234003976730&ev=PageView&noscript=1" />

Tarieven van Pure Energie

Onze energietarieven zijn altijd scherp geprijsd, dat is een van onze garanties. Elke maand wijzigen de tarieven. Bekijk hier het overzicht van de tarieven en zie wat de prijs van stroom per kWh is.

Tarieven
1 jaar vast Stroomtarieven Gastarieven
3 jaar vast Stroomtarieven Gastarieven
5 jaar vast Stroomtarieven Gastarieven
Variabel Stroomtarieven Gastarieven
Variabel 1 Jaar 3 Jaar 5 Jaar

Toelichting:

¹Voor gas geldt een apart tarief per regio volgens het regiosysteem van GasTerra, in deze tabel is de toeslag voor Regio 4 bij het leveringstarief inbegrepen. Voor het tarief van uw regio, ga naar 'gastarievenblad'.

²Inclusief de wettelijk bepaalde Opslag Duurzame Energie. Bij een gasverbruik boven de 170.000 m3 is een ander energiebelastingtarief op het meerverbruik van toepassing.

³De kosten voor aansluitkosten, meetkosten en transportdiensten bedragen voor een gemiddeld huishouden € 13,91 incl. BTW per maand, oftewel € 166,94 per jaar voor de gasaansluiting. Deze bedragen kunnen, afhankelijk van aansluiting en netbeheerder afwijken van het hierboven genoemde gemiddelde bedrag. Wij brengen u deze kosten in rekening en dragen de kosten vervolgens af aan de netbeheerder. Deze netwerkkosten zijn van toepassing op een G1 gasaansluiting, met een Standaard Jaarverbruik tussen 500 m3 en 4.000 m3 (op basis van het gemiddelde van alle netbeheerders in Nederland).

Nachtstroom is wat tegenwoordig onder dubbeltarief (piek/dal) valt. Overdag geldt het piektarief en op de andere tijden het daltarief oftewel nachtstroom. Hierboven zie je precies wat de tarieven voor nachtstroom (dal) en dagstroom (piek) zijn.

Alle tarieven overzichtelijk op een rij

Wij houden van duidelijkheid. Je kunt bij ons je nieuwe maandbedrag voor stroom en gas berekenen aan de hand van je verbruik. Maar je kunt ook het tarief van stroom per kWh en gas per m3 inzien. Al deze gegevens staan hierboven overzichtelijk op rij. Bekijk de prijs van stroom per kwh, vergelijk deze met andere leveranciers en zie het voordeel bij ons. Onze echt groene stroom is voordelig. Overstappen is zeer eenvoudig, wij regelen het allemaal voor je. Als je niet precies je jaarverbruik weet (bijvoorbeeld omdat je net verhuisd bent), dan helpen we je graag om dit in te schatten.

 

© Pure Energie    |    Sitemap    |    Cookies    |    Affiliate worden    |    Privacyverklaring    |    Algemene Voorwaarden en Gedragscode

8,2 8,5 8,5 8,4 1258
Beoordeling door klanten: 8,4/10 - 1258 beoordelingen