• Voordelige tarieven onder het prijsplafond
  • Zekerheid met een vast tarief voor 1 jaar
  • Voordelige groene stroom uit Nederland
Header Vaste leveringskosten

Vast energiecontract onder het prijsplafond

Zekerheid met een vast tarief voor groene stroom

1 jaar vast onder prijsplafond

93% beveelt ons aan. 8.6 / 10 100 86
Voordelige tarieven onder het prijsplafond Zekerheid met een vast tarief voor 1 jaar Voordelige groene stroom uit Nederland
Nu tot € 90,- korting op je contract

1 jaar vast onder prijsplafond

93% beveelt ons aan. 8.6 / 10 100 86
Voordelige tarieven onder het prijsplafond Zekerheid met een vast tarief voor 1 jaar Voordelige groene stroom uit Nederland
Nu tot € 90,- korting op je contract
CTA Vacatures Pure Energie

Vast energiecontract afsluiten voor 1 jaar

Overstappen van energieleverancier

Met onze vaste energietarieven onder het prijsplafond profiteer jij 1 jaar lang van zekerheid over je energiekosten én tot € 100,- korting op je energiecontract. Bekijk onze voordelige vaste energietarieven en kies voor 100% groene stroom uit Nederland. Overstappen kan snel en eenvoudig, want wij regelen alles voor je.

Bereken energietarief

Onze energietarieven onder het prijsplafond

Welk contract je ook kiest, onze energietarieven zijn altijd lager dan het prijsplafond voor energie. Met een vast energiecontract heb je geen last meer van schommelende energieprijzen en profiteer jij van 100% zekerheid over je energiekosten.

Direct overstappen? Bereken je termijnbedrag
CTA Isolatie advies vloer

De voordelen van een vast energiecontract

Energie onder prijsplafond

Met een vast energiecontract heb jij zekerheid over je energiekosten en ben jij 1 jaar lang gegarandeerd van energietarieven onder het prijsplafond. Dat is handig, want zo heb je geen last meer van schommelende energieprijzen en weet je precies waar je aan toe bent.

Variabel contract afsluiten

Meest gestelde vragen over onze vaste energietarieven onder het prijsplafond

Wat is het verschil tussen een vast en variabel energiecontract?

Het verschil tussen een vast en variabel energiecontract zit hem in verschillende dingen, denk aan de looptijd van het contract, de opzegtermijn en de bijbehorende energietarieven. Zo heeft een variabel energiecontract een looptijd voor onbepaalde tijd en kunnen de variabele leveringstarieven van stroom en gas meerdere keren per jaar veranderen. Dat is bij een vast energiecontract niet het geval.


Het verschil tussen een vast en variabel energiecontract
Wat is goedkoper, een variabel of een vast energiecontract?

Over het algemeen is het vaste energietarief lager dan het variabele energietarief. Toch kan het tarief voor vaste energiecontracten en variabele energiecontracten enorm verschillen. Je energietarief is namelijk sterk afhankelijk van de startdatum van je energiecontract. 


Bekijk actuele tarieven
Gaan de energieprijzen verder stijgen of dalen?

Het is niet mogelijk om hier voorspellingen over te doen. Op dit moment zijn de Europese energieprijzen onzeker. Verder spelen ook andere factoren een grote rol, zoals bijv. de levering van gas uit andere landen. Deze factoren zijn niet te voorspellen en daardoor zijn prijsontwikkelingen lastig in te schatten. Doordat de energieprijs wordt beïnvloed door veel factoren, kan niemand dit van tevoren precies weten.


Hoe kan ik simpel overstappen naar Pure Energie?

Overstappen naar groene stroom van Pure Energie is heel eenvoudig. We regelen alles voor je, inclusief het opzeggen van je huidige energiecontract. Na het aanmelden hoef je niets meer te doen, wij regelen alles voor je. 


Overstappen naar groene energie
Hoe kan ik een vast energiecontract afsluiten?

Een vast energiecontract afsluiten is heel eenvoudig en zo geregeld. Stel zelf je energiepakket samen via onze website en meld je aan. Verder hoef je niets te doen. Wij regelen alles voor je, inclusief het opzeggen van je huidige energiecontract.


Tim

Jaarcontract afsluiten bij Pure Energie

Heb je hulp nodig bij het afsluiten van een jaarcontract? We helpen je natuurlijk graag. Neem contact op met Team Klantgeluk voor gratis advies over je jaarcontract energie.

Tim

Medewerker Klantgeluk