• Nederlandse wind- en zonne-energie
  • 100% groene stroom uit Nederland
  • Beoordeeld met een 10 voor duurzaamheid

Beste energieleverancier met zonnepanelen

Zonnepanelen kopen

In principe kun je bij elke energieleverancier een contract afsluiten als je zonnepanelen hebt, maar daar komt nog wel het een en ander bij kijken. Hoeveel zonnepanelen je precies nodig hebt hangt af van je stroomverbruik en het vermogen van je zonnepanelen. Heb jij al zonnepanelen op je dak? Dan ben je goed bezig. Met zonnepanelen op je dak draag je al bij aan het verminderen van de CO2-uitstoot. Bovendien bespaar je met zonnepanelen maandelijks op je energierekening. Je bent al helemaal goed bezig als je daarnaast ook nog kiest voor 100% groene stroom van een groene energieleverancier. 

Hoogste terugleververgoeding

Er is een kans dat je meer energie opwekt dan dat je verbruikt. Deze energie kun je terugleveren. Dat houdt in dat je energie teruglevert aan het elektriciteitsnetwerk. Als aan het einde van het jaar blijkt dat je meer energie hebt opgewekt dan je zelf hebt verbruikt, dan ontvang je een terugleververgoeding. Dit is een vergoeding voor de teruggeleverde stroom. De terugleververgoeding verschilt per energieleverancier. Ben je al klant? Log dan in op Mijn Pure Energie of de Pure Energie App om jouw actuele teruglevertarieven te bekijken.

Energie terugleveren

Terugleververgoeding bij Pure Energie

Kies je voor Pure Energie, dan ben je verzekerd van groene energie. Wij leveren alleen stroom die we opwekken met windmolens en zonnepanelen in Nederland. Niet voor niets scoren wij al 9 jaar een 10 voor duurzaamheid. Bekijk onze actuele groene stroomtarieven en teruglevertarieven.

Bekijk tarieven Bekijk tarieven

Energieleveranciers groene energie

Met eigen zonnepanelen ben je al duurzaam bezig. Je wekt namelijk je eigen zonne-energie op. De meeste huishoudens moeten alsnog een beetje stroom bij een energieleverancier kopen. Dan wil je er natuurlijk zeker van zijn dat die stroom ook 100% duurzaam is. Veel energieleveranciers die zeggen dat ze groene stroom leveren wekken dit niet zelf op. Vaak kopen ze groene stroom certificaten in uit het buitenland. Houd hier dus rekening mee als je groene energieleveranciers gaat vergelijken.

Beste energieleverancier voor zonnepanelen

Als klant van Pure Energie draag je bij aan duurzame ontwikkeling, ook als je al zonnepanelen hebt. De groene energie die jij naast je zelf opgewekte zonne-energie verbruikt helpt ons om nieuwe zonprojecten en windprojecten te starten. Wij ontwikkelen al meer dan 25 jaar zelf, samen met lokale energiecoöperaties, duurzame energieprojecten in Nederland en we verkopen nooit meer stroom dan we zelf opwekken. Grote kans dat we ook al veel zonnepanelen in de buurt hebben geplaatst en dat jouw buren al profiteren van zelf opgewekte groene stroom.

Kies voor groene energie met zonnepanelen

Stap ook over naar de beste energieleverancier met zonnepanelen. Al 9 jaar op rij wordt onze stroom als groenste van Nederland beoordeeld. Help mee het aandeel groene energie groter te maken en kies als woningeigenaar met zonnepanelen voor groene stroom. Dan ben je pas écht goed bezig!

Kies voor 100% groene energie

Geschreven door
Tess
Tess Content Marketeer