Subsidies voor zonnepanelen

Subsidies voor zonnepanelen

Zijn er subsidies beschikbaar?

Naast de CO2 besparing kiezen mensen voor zonnepanelen om zoveel mogelijk winst te behalen. Het rende-ment van zonnepanelen is ook erg aantrekkelijk. Toch is de investering in zonnepanelen niet gering. Zowel particulieren als bedrijven zijn daarom regelmatig op zoek naar beschikbare subsidies.

Subsidies voor zonnepanelen particulier

Of er een subsidie beschikbaar is voor zonnepanelen, verschilt per gemeente. Soms zijn er ook mogelijkheden die op het eerste oog niet opvallen. Er zijn gemeentes die niet direct een subsidie aanbieden voor een enkele aanleg van een zonnepaneleninstallatie. Toch kan de gemeente vergoedingen toekennen als een groep mensen samen de keuze maakt voor zonnepanelen. Let wel op aan welke voorwaarden je moet voldoen. Door als groep op te treden is er in overleg met de gemeente meer mogelijk.

Wil je weten welke subsidies voor zonnepanelen in jouw gemeente beschikbaar zijn? Kijk dan op www.energiesubsidiewijzer.nl/.

Onze dienstverlening staat voor een gegarandeerd en stevig rendement. Ook zonder subsidies is investeren in zonnepanelen een goede zaak.
Voor onze particuliere klanten bieden we een gratis en vrijblijvende dak-check. Zo weet je precies wat je mag verwachten.