We zijn er weer bij: top 3 beste energieleveranciers

Gaslicht Awards

Delen

Deel deze pagina op een van de onderstaande platformen.

Pure Energie Derde Prijs Gaslicht.com Verkleind

Elk jaar reikt vergelijkingssite Gaslicht.com een award uit voor de beste energieleveranciers. Voor de vijfde keer op rij staat Pure Energie in de top 3, in 2023 op een mooie derde plek. Juist dat ‘pure’ werkt, zo blijkt maar weer. 

Hoge klanttevredenheid

Ook in een uitdagende markt weten we een verschil te maken voor onze klanten met een sterke betrokkenheid, kennis van de markt en bewuste keuze voor schone energie”, zegt Hugo Zoetman, commercieel manager. Trots poseert een deel van het team voor de ‘Klantgeluk’ wand. Op het thema ‘klantwaardering’ scoren we dit jaar een 8,4. Gaslicht.com beloont aan de hand van vaste criteria, reviews en klanttevredenheidsonderzoek de drie beste energieleveranciers van Nederland met een award. Wij zijn gelukkig met de waardering van onze klanten en zij gelukkig met onze service.”

100% groene stroom uit Nederland

Wij zijn een Nederlands energiebedrijf dat uitsluitend energie levert uit door onszelf ontwikkelde wind- en zonneparken. Wij verkopen niet meer dan we zelf opwekken. Dat noemen we puur groen en doen we met meer dan 140 collegas vanuit onze thuisbasis in Enschede. 

Onder het prijsplafond en 100% groen

Kies jij ook voor een tarief onder het prijsplafond dat ook nog eens 100% groen is dankzij wind- en zonneparken in Nederland?

Bekijk ons aanbod Bekijk ons aanbod