Wat is de Pure Energie Meter?

Wat is de Pure Energie Meter?

Steeds meer Nederlanders worden zich bewuster van hun energieverbruik. Dat vinden wij een goede ontwikkeling! Door je energieverbruik in de gaten te houden, kun je precies zien waarop jij kunt besparen. Goed voor je portemonnee én het milieu. Wil jij jaarlijks gemiddeld 10% besparen op je energieverbruik? Met onze nieuwe Pure Energie Meter en bijbehorende app kun je precies hoeveel energie jij thuis verbruikt en waarop je kunt besparen.

De Pure Energie Meter

De Pure Energie Meter is een wit kastje dat je eenvoudig aansluit op de slimme meter in je meterkast. Deze meter ontvang je bij de aanschaf van Pure Energie zonnepanelen in combinatie met het zon-collectief of tegen betaling bij het afsluiten van een energiecontract. Zodra je de Pure Energie Meter hebt aangesloten, kun je deze koppelen aan een speciale app op je telefoon: de Verbruiksmanager.

Pure Energie Meter voor bestaande klanten

Op dit moment is de Pure Energie Meter alleen beschikbaar voor nieuwe klanten. Ben je al klant van ons en wil je graag een meter bestellen? Nog eventjes geduld. Binnenkort kunnen ook bestaande klanten een Pure Energie Meter bestellen via onze website. 

De Verbruiksmanager

Heb jij thuis een Pure Energie Meter? Dan kun je gebruik maken van de Verbruiksmanager. Deze app kun je gratis downloaden in de App Store of Google Play. Met de Verbruiksmanager kun je op elk moment van de dag inzien hoeveel stroom jij thuis verbruikt. Bovendien kun je ook specifiek van één apparaat naar keuze inzien hoeveel stroom deze verbruikt. Op deze manier kun je precies zien op welke apparaten jij energiekosten kunt besparen, bijvoorbeeld door energieslurpers te vervangen voor duurzame apparaten.

Geen onverwachte kosten

Jouw energieverbruik verschilt natuurlijk elke maand. In de winter verbruik je veel meer stroom en gas, dan in de zomer. Bijvoorbeeld voor het warm houden van je woning. Dankzij de Verbruiksmanager kun jij je gereserveerde maandbedrag in de gaten houden. Ook wel het termijnbedrag genoemd. Controleer regelmatig of jouw energieverbruik past bij jouw termijnbedrag. Zo voorkom je dat je op jaarbasis moet bijbetalen. 

Begin met het besparen

Op onze website lees je meer over de voordelen en de installatie van de Pure Energie Meter. Begin vandaag nog met besparen en bestel een Pure Energie Meter. Download de app in de App Store of Google Play en ga aan de slag met je eigen bespaarplan! Heb je hulp nodig bij de installatie of vragen over de Pure Energie Meter? Neem dan contact op. Onze specialisten staan voor je klaar.

Bestel de Pure Energie Meter