• Onze merken zijn van A-kwaliteit
  • Installatie door gecertificeerde installateurs
  • Altijd met 25 jaar vermogensgarantie
Header zonnepanelen op dakkapel

Zonnepanelen op een dakkapel

Wij zijn energiemakers

Stel je zonnepanelen pakket samen

93% beveelt ons aan. 8.6 / 10 100 86
Onze merken zijn van A-kwaliteit Installatie door gecertificeerde installateurs Altijd met 25 jaar vermogensgarantie
Gratis adviesgesprek in heel Nederland

Stel je zonnepanelen pakket samen

93% beveelt ons aan. 8.6 / 10 100 86
Onze merken zijn van A-kwaliteit Installatie door gecertificeerde installateurs Altijd met 25 jaar vermogensgarantie
Gratis adviesgesprek in heel Nederland

Zonnepanelen op een dakkapel plaatsen

Wil jij de ruimte op het dak graag goed benutten en zonnepanelen op je dakkapel laten leggen? Dan adviseren wij je graag over de mogelijkheden. Wij zorgen er voor dat jij zorgeloos kunt genieten van jouw eigen opgewekte zonne-energie. Vraag nu gratis en geheel vrijblijvend een offerte aan. Daarin vind je alles over de kosten
van de zonnepanelen op jouw dakkapel en hoeveel jij op je energierekening kan besparen. Liever eerst meer informatie over onze zonnepanelen? Neem gerust eens contact op voor een gratis adviesgesprek met één van onze specialisten. Wij gaan graag met je in gesprek over de mogelijkheden in jouw situatie.

Voordelen van zonnepanelen op een dakkapel

Zonnepanelen zijn een investering, dus wij zorgen ervoor dat je weet waar je aan toe bent. Zo kun jij zorgeloos profiteren van zonne-energie.

A-kwaliteit zonnepanelen

Wij werken uitsluitend met A-merken. Jij krijgt de beste zonnepanelen en daardoor het beste resultaat.

Installatie binnen één dag

Onze zonnepanelen worden binnen één dag geplaatst door een gecertificeerde installateur.

25 jaar garantie

Op deze onze nieuwe generatie zonnepanelen zit altijd 25 jaar vermogensgarantie. Geen zorgen dus.
Daktypen dakkapel Pure Energie

Dakkapel met een plat of schuin dak

Zonnepanelen plaatsen

Heeft jouw dakkapel een plat dak? Dan leggen we de zonnepanelen, net als zonnepanelen op een plat dak, met extra ballast om de panelen stevig te verankeren. Dit zodat bij harde wind of een storm de zonnepanelen niet van het dak waaien. Heb je een dakkapel met een schuin dak? Dan bevestigen we de zonnepanelen, net als zonnepanelen op een schuin dak, middels een montagesysteem aan de dakpannen en is er geen extra ballast nodig.

Doe de zonnepanelenscan
eb200507 de lutte314

Zelf energie opwekken

100% groene energie

In Nederland schijnt er genoeg zon om groene energie op te wekken met je eigen zonnepanelen. Met zonnepanelen op je dak bespaar je bovendien jaarlijks energiekosten én het is goed voor het milieu. De investering verdient zich snel terug en je begint vanaf dag 1 met besparen. Vraag een adviesgesprek aan of doe de dak-check via onze website. 

Doe de dak-check

Zonnepanelen op een dakkapel: kan dat?

In veel gevallen is het zeker mogelijk om zonnepanelen op een dakkapel te plaatsen, mits de dakkapel hier sterk genoeg voor is. In veel gevallen is het de beste optie om zonnepanelen op een nieuwe dakkapel te plaatsen. Deze worden in de fabriek al eenvoudig bevestigd op de dakkapel, zodat je zeker weet dat de dakkapel stevig genoeg is.

Daarnaast kijken we ook naar de ligging van de dakkapel. Naar welke windstreek is de dakkapel gericht en zijn zonnepanelen dan wel rendabel? Zonnepanelen zijn het meest efficiënt als ze op de zuidzijde van het dak liggen. Als dit niet het geval is of de dakkapel niet stevig genoeg blijkt dan kijken wij graag samen naar andere mogelijkheden.

Doe de dak-check

Veelgestelde vragen over zonnepanelen