HR glas

HR++ glas

Isolatie voor je ramen

Doe de gratis huisscan

Isoleren bespaart verwarmingskosten

Jouw wooncomfort verbetert

Binnen 2 minuten advies op maat

4/5 - Beoordeling homeQgo

Doe de gratis huisscan

Isoleren bespaart verwarmingskosten

Jouw wooncomfort verbetert

Binnen 2 minuten advies op maat

4/5 - Beoordeling homeQgo
Vul hieronder je gegevens in
homeQgo

Isoleren met HR++ glas

HR glas, ook wel hoog rendement glas, is dubbel isolatieglas met een gasvulling tussen de glasbladen. Deze vulling zorgt ervoor dat de kou minder goed binnenkomt. Daarnaast heeft het glas een warmte coating, die de warmte beter binnenhoudt. HR++ ramen isoleren twee tot drie keer beter dan gewoon dubbel glas en zelfs tot zes keer beter dan enkel glas. Laat daarom jouw enkel en dubbel glas vervangen door HR++ glas.

De voordelen van HR++ glas

Iconenset groen dgroen Tekengebied huis

Meer wooncomfort

Goede isolatie van de ruiten vermindert geluid, warmteverlies en tocht en verbetert je wooncomfort

Iconenset groen donkergroen financieel

Energiebesparing

Doordat de warmte beter binnenblijft bespaar je maandelijks veel op je energiekosten

 

Iconenset groen donkergroen blaadje

Minder CO2-uitstoot

Minder energieverbruik betekent minder CO2-uitstoot. HR++ glas is dus ook een goede keuze voor het milieu

 

Iconenset groen donkergroen Stijging

Je huis wordt meer waard

Door HR++ glas krijgt je huis een beter energielabel en dat heeft invloed op de waarde van je huis

CTA isolatie advies 2

Kosten HR++ glas

Doe de huisscan

Twijfel je tussen normaal dubbel glas en HR++ glas? Ga voor HR++ glas. Nieuwe kozijnen met HR++ glas kosten namelijk hetzelfde als die met normaal glas en deze isoleren een stuk beter. De kosten van raam isolatie met HR++ glas zijn afhankelijk van het type woning en het aantal vierkante meter glas dat vervangen moet worden. Met de huisscan op onze website weet jij binnen 2 minuten hoeveel HR++ glas voor jouw woning kost en hoeveel je ermee kunt besparen.

Start de huisscan
CTA Vrouw met Ipad

HR++ glas subsidie

Meer subsidie mogelijk

Met HR++ glas profiteer je financieel op de lange termijn, doordat je jaarlijks bespaart op je energierekening. Op korte termijn is er een aantrekkelijke subsidie op HR glas van gemiddeld 15% van de totale kosten. In combinatie met andere isolatiemaatregelen of de aanschaf van een warmtepomp of zonneboiler kan deze subsidie verhoogd worden tot gemiddeld 30%. 

Meer informatie
FAM

Installatie HR++ glas

Binnen 1 dag geregeld

Van tevoren meet de installateur de ruiten in, zodat jouw nieuwe ramen altijd passen. De installateur verwijdert het oude glas en de kit uit alle ramen en neemt het glas mee om duurzaam te recyclen. Daarna plaatst de installateur jouw nieuwe HR++ glazen in de bestaande kozijnen, kit ze af, voegt nieuwe glaslatten toe en maakt ze schoon met een speciale glascleaner. Doe de huisscan om erachter te komen wat bij jou mogelijk is

Naar huisscan

Verduurzaam ook met

Thuis isoleren kan op veel verschillende manieren. Zo kun je er voor kiezen om je vloer, schouwmuur, dak en kruipruimte te isoleren. Combineren kan ook. Onze duurzame partner kijkt graag met je mee. 

Isolatie vloer Pure Energie

Vloerisolatie

Vloerisolatie houdt de kou uit de grond tegen, waardoor je vloer lekker warm aanvoelt. In de meeste gevallen plaatsen we kruipruimte isolatie, maar er zijn meerdere mogelijkheden

Naar vloerisolatie
Isolatie spouwmuur Pure Energie

Spouwmuurisolatie

Met spouwmuurisolatie kun je direct besparen op je energierekening. Voor het isoleren van je muur gebruiken we duurzaam isolatiemateriaal zonder schadelijke stoffen.

Naar spouwmuurisolatie
Isolatie bodem Pure Energie

Bodemisolatie

Met bodemisolatie isoleer je de hele kruipruimte van je woning. Met bodemisolatie wordt de kruipruimte droger en warmer, waardoor het klimaat in huis verbetert.

Naar bodemisolatie
Dakisolatie Pure Energie

Dakisolatie

Met goede dakisolatie kun je warmteverlies uit je woning enorm verminderen. Zo hoef je minder te stoken en kun je al snel tot 30% energie en geld besparen.

Naar dakisolatie
CTA vrouw op bank

Energieadvies voor je huis binnen 2 minuten

Doe de huisscan

Benieuwd hoe jij je huis nog verder kunt verduurzamen? Bijvoorbeeld met een warmtepomp of zonnepanelen. Met de huisscan op onze website weet jij al binnen 2 minuten wat de opties zijn, wat dit kost en wat de subsidiemogelijkheden zijn. 

Start de huisscan

Veelgestelde vragen over HR++ glas

Hoe weet ik wat voor glas ik in mijn huis heb?

Enkel glas bestaat uit een glasplaat en is makkelijk te herkennen. Dubbel glas en HR glas lijken veel op elkaar. Door te kijken op de metalen strip tussen de glasplaten kun je erachter komen wat voor je hebt. Hier staan het jaartal en het soort HR glas vermeldt. Staat er niks op, dan heb je waarschijnlijk gewoon dubbel glas.


Wat is het verschil tussen gewoon dubbel glas en HR++ glas?

HR++ is dubbel glas met een coating en gasvulling tussen de platen. Hierdoor isoleert het glas twee tot drie keer beter dan normaal dubbel glas.


Kan HR glas in oude kozijnen?

HR++ glas kan geplaatst worden in de meeste bestaande kozijnen met dubbel glas. Er moet hiervoor genoeg ruimte zijn in het kozijn en het kozijn moet stevig genoeg zijn. Versleten kozijnen kun je het beste tegelijkertijd vervangen. Kozijnen met enkel glas zijn vaak niet geschikt om HR++ glas in te plaatsen. 


Werkt Pure Energie samen met duurzame partners voor het verduurzamen van je huis?

Ga je aan de slag met het verduurzamen van je huis? Goed bezig! Je gaat dan een overeenkomst en samenwerking aan met de installateurs van homeQgo. HomeQgo regelt verder alles: van advies op maat tot installatie. Alle offertes zijn geheel vrijblijvend totdat de installatie staat ingepland. Je zit dus nergens onverwachts aan vast.

Voor alle aanbiedingen en diensten zijn de algemene voorwaarden van homeQgo van toepassing, tenzij anders overeengekomen.


Meer over de samenwerking