Nieuw! Je huis verduurzamen met homeQgo

Duurzaamheidsadvies binnen 2 minuten

Vanaf vandaag vind je een handige huisscan op onze website waarmee je binnen 2 minuten vrijblijvend advies krijg over het verduurzamen van je huis. De huisscan is een online tool van onze nieuwe duurzame partner homeQgo en geeft direct een duidelijk overzicht van de duurzame mogelijkheden bij jou thuis.

Zonnepanelen, isolatie en meer

HomeQgo maakt gebruik van informatie uit het Kadaster, satellietbeelden, het Actueel Hoogtebestand en data van de Rijksoverheid. Met die informatie kunnen ze jouw huis heel precies in kaart brengen en goed advies geven over de mogelijkheden. In de huisscan wordt gekeken naar de volgende duurzame mogelijkheden:

Via de huisscan weet je binnen 2 minuten welke besparingsmaatregelen voor jouw huis beschikbaar zijn, hoeveel het kost en wat de subsidiemogelijkheden zijn. Dat is handig, zo weet je precies waar je aan toe bent. Selecteer het product waarmee jij je huis wilt verduurzamen en ontvangt direct een gratis en vrijblijvende offerte van een aangesloten installateur.

Van advies tot realisatie

Van de oriëntatie tot de installatie, je staat er nooit alleen voor. Dat is wel zo fijn! HomeQgo maakt gebruik van slimme technologie, waardoor een fysiek bezoek voor het opstellen van een offerte niet nodig is.  

Op deze manier kunnen we een scherpe prijs bieden en betaal je nooit meer dan bij de installateur zelf. Ga je akkoord met de offerte? Dan komt de installateur bij jou thuis langs voor een laatste check, waarmee je verzekerd bent van maatwerk en vakkundige installatie. Je kiest zelf een geschikte dag voor de installatie. Vaak kan de installatie al binnen 1 werkdag. 

Schone energie voor iedereen

Wij geloven in schone energie voor iedereen. Dat is onze missie. Daarom vinden wij dat het verduurzamen van je huis en het opwekken van groene stroom gemakkelijk en toegankelijk moet zijn.  

Bij Pure Energie zijn we elke dag bezig met het optimaliseren van onze diensten en duurzaam advies is daar een onderdeel van. Dat er een grote behoefte is aan advies over verduurzaming van je huis, weten we uit klantonderzoek en vragen die binnenkomen bij onze klantenservice.

Doe de gratis huisscan

Tijd om aan de slag te gaan. Ben je benieuwd hoe jij je huis kunt verduurzamen en flink kunt besparen op je energierekening? Bijvoorbeeld met zonnepanelen, een warmtepomp of isolatie. Met de huisscan weet jij binnen 2 minuten hoe jij jouw huis kunt verduurzamen, wat dit kost en wat de subsidiemogelijkheden zijn.

Start de huisscan Start de huisscan

Over homeQgo

HomeQgo staat voor Home Quality on the Go, vrij vertaald als ‘Onderweg je woning verbeteren’. HomeQgo heeft als missie om het verduurzamen van je huis zo makkelijk mogelijk te maken. Wij zien dit als basis voor een goede samenwerking om samen met onze klanten en de installateurs van homeQgo Nederland verder te verduurzamen. 

Meer over de samenwerking

Geschreven door
Hugo Zoetman
Hugo Zoetman Marketing manager