• Onze merken zijn van A-kwaliteit
  • Installatie door gecertificeerde installateurs
  • Altijd met 25 jaar vermogensgarantie
Header Zonnepanelen in jouw buurt

Zonnepanelen in de buurt plaatsen

Montage binnen één dag

Kies je zonnepanelen pakket

93% beveelt ons aan. 8.6 / 10 100 86
Onze merken zijn van A-kwaliteit Installatie door gecertificeerde installateurs Altijd met 25 jaar vermogensgarantie
Gratis adviesgesprek in heel Nederland

Kies je zonnepanelen pakket

93% beveelt ons aan. 8.6 / 10 100 86
Onze merken zijn van A-kwaliteit Installatie door gecertificeerde installateurs Altijd met 25 jaar vermogensgarantie
Gratis adviesgesprek in heel Nederland

Zonnepanelen plaatsen in de buurt, snel geregeld

Al 25 jaar werken wij aan een missie: schone energie voor iedereen. Daarom leveren we niet alleen de groenste stroom, we helpen ook jou om zelf een energiemaker te worden. Wij plaatsen zonnepanelen in heel Nederland, dus ook in jouw buurt. Met eigen zonnepanelen op jouw dak profiteer jij van de zon. Wij verzekeren je van een
kwalitatieve installatie die voldoet aan de hoogste kwaliteitseisen. Wij berekenen wat een installatie op jouw dak kan opwekken en geven je een advies op maat. Doe de gratis dak-check op onze website en vul je gegevens in, dan nemen onze specialisten contact met je op voor een gratis adviesgesprek bij jou thuis.

Zonnepanelen in jouw buurt

We komen bij je langs voor een gratis adviesgesprek en sturen je daarna een offerte op maat. Deze is geheel vrijblijvend en je zit nog nergens aan vast. Als de offerte akkoord is, komen we langs om een installatieplan te maken. Je hoeft zelf niets te doen.

Provincies

Vlag van de provincie Noord-Brabant Noord-Brabant

Zonnepanelen kunnen in heel provincie Brabant geplaatst worden. Staat je woonplaats er niet tussen? Geen paniek, ook dan plaatsen onze duurzame installatiepartners zonnepanelen op jouw dak. Doe de zonnepanelenscan om te checken of jouw dak geschikt is voor zonnepanelen, wat de kosten zijn en wat je bespaart.

Vlag van de provincie Drenthe Drenthe

We plaatsen zonnepanelen in heel provincie Drenthe. Staat je woonplaats er niet tussen? Dan kun je een offerte aanvragen via onze website. We nemen dan zo snel mogelijk contact met je op. 

Vlag van de provincie Flevoland Flevoland

We plaatsen zonnepanelen in heel provincie Flevoland. Staat je woonplaats er niet tussen? Dan kun je een offerte aanvragen via onze website. We nemen dan zo snel mogelijk contact met je op. 

Vlag van de provincie Friesland Friesland

We plaatsen zonnepanelen in heel provincie Friesland. Staat je woonplaats er niet tussen? Dan kun je een offerte aanvragen via onze website. We nemen dan zo snel mogelijk contact met je op. 

Vlag van de provincie Gelderland Gelderland

We plaatsen zonnepanelen in heel provincie Gelderland. Staat je woonplaats er niet tussen? Dan kun je een offerte aanvragen via onze website. We nemen dan zo snel mogelijk contact met je op. 

Vlag van de provincie Limburg Limburg

We plaatsen zonnepanelen in heel provincie Limburg. Staat je woonplaats er niet tussen? Dan kun je een offerte aanvragen via onze website. We nemen dan zo snel mogelijk contact met je op. 

Vlag van de provincie Noord-Holland Noord-Holland

We plaatsen zonnepanelen in heel provincie Noord-Holland. Staat je woonplaats er niet tussen? Dan kun je een offerte aanvragen via onze website. We nemen dan zo snel mogelijk contact met je op.

Vlag van de provincie Groningen Groningen

We plaatsen zonnepanelen in heel provincie Groningen. Staat je woonplaats er niet tussen? Dan kun je een offerte aanvragen via onze website. We nemen dan zo snel mogelijk contact met je op.

Vlag van de provincie Utrecht Utrecht

We plaatsen zonnepanelen in heel provincie Utrecht. Staat je woonplaats er niet tussen? Dan kun je een offerte aanvragen via onze website. We nemen dan zo snel mogelijk contact met je op. 

Vlag van de provincie Zeeland Zeeland

We plaatsen zonnepanelen in heel provincie Zeeland. Staat je woonplaats er niet tussen? Dan kun je een offerte aanvragen via onze website. We nemen dan zo snel mogelijk contact met je op.

CTA zonnepanelen Veenendaal

"Alles soepel geregeld door Pure Energie"

Tevreden klanten

"Voor onze nieuw gebouwde woning ontvingen wij een aanbod van Pure Energie. Wij hebben hier gebruik van gemaakt en ze hebben alles super geregeld!"

- Hans uit Zwolle