• Installatie door gecertificeerde installateurs
  • Altijd een schouw voor installatie
  • Binnen 5 tot 10 werkdagen een offerte
Header Zonnepanelen in Nieuwegein

Zonnepanelen in Overijssel

Wij zijn energiemakers

Vraag een gratis offerte aan

81% beveelt ons aan. 8.0 / 10 100 80
Installatie door gecertificeerde installateurs Altijd een schouw voor installatie Binnen 5 tot 10 werkdagen een offerte
Gratis adviesgesprek in heel Overijssel

Vraag een gratis offerte aan

81% beveelt ons aan. 8.0 / 10 100 80
Installatie door gecertificeerde installateurs Altijd een schouw voor installatie Binnen 5 tot 10 werkdagen een offerte
Gratis adviesgesprek in heel Overijssel

Zonnepanelen in Overijssel kopen: terugverdientijd, subsidies en meer

Steeds meer inwoners van Overijssel kiezen voor zonnepanelen. Hartstikke slim! Want zonnepanelen worden steeds goedkoper en wekken bovendien meer zonne-energie op dan ooit. Sta jij op het punt om zonnepanelen te plaatsen op jouw dak?

Onze adviseurs vertellen je graag meer over de terugverdientijd, installatieplannen en subsidies voor zonnepanelen in Overijssel. Vraag eenvoudig een gratis adviesgesprek aan en dan nemen we contact met je op.

CTA Adviesgesprek Rijssen

Zonnepanelen in Overijssel levertijd

8 tot 10 weken

De gemiddelde installatietijd in Overijssel bedraagt op dit moment 6 tot 8 weken. Tijdens een gratis adviesgesprek informeren onze adviseurs je direct over een verwachte levertijd. Zo profiteer jij deze zomer nog van zelf opgewekte zonne-energie. 

Adviesgesprek aanvragen
CTA Overijssel Pure Energie

Zonnepanelen in Overijssel

Zonnepanelen in jouw buurt

Op onze website vind je het antwoord op bijna alle vragen over zonnepanelen in Overijssel. Kun je toch niet vinden wat je zoekt? Dan mag je altijd vrijblijvend contact met ons opnemen. Onze energieadviseurs helpen je graag.

Meer informatie over zonnepanelen

Zonnepanelen plaatsen in heel provincie Overijssel

Ben je op zoek naar specifieke informatie over zonnepanelen in jouw buurt? We plaatsen overal in Nederland zonnepanelen, dus ook in jouw gemeente in Overijssel.

Provincies

Vlag van de provincie Drenthe Drenthe

We plaatsen zonnepanelen in heel provincie Drenthe. Staat je woonplaats er niet tussen? Dan kun je een offerte aanvragen via onze website. We nemen dan zo snel mogelijk contact met je op. 

Vlag van de provincie Flevoland Flevoland

We plaatsen zonnepanelen in heel provincie Flevoland. Staat je woonplaats er niet tussen? Dan kun je een offerte aanvragen via onze website. We nemen dan zo snel mogelijk contact met je op. 

Vlag van de provincie Friesland Friesland

We plaatsen zonnepanelen in heel provincie Friesland. Staat je woonplaats er niet tussen? Dan kun je een offerte aanvragen via onze website. We nemen dan zo snel mogelijk contact met je op. 

Vlag van de provincie Gelderland Gelderland

We plaatsen zonnepanelen in heel provincie Gelderland. Staat je woonplaats er niet tussen? Dan kun je een offerte aanvragen via onze website. We nemen dan zo snel mogelijk contact met je op. 

Vlag van de provincie Noord-Brabant Noord-Brabant

We plaatsen zonnepanelen in heel provincie Brabant. Staat je woonplaats er niet tussen? Dan kun je een offerte aanvragen via onze website. We nemen dan zo snel mogelijk contact met je op. 

Vlag van de provincie Limburg Limburg

We plaatsen zonnepanelen in heel provincie Limburg. Staat je woonplaats er niet tussen? Dan kun je een offerte aanvragen via onze website. We nemen dan zo snel mogelijk contact met je op. 

Vlag van de provincie Noord-Holland Noord-Holland

We plaatsen zonnepanelen in heel provincie Noord-Holland. Staat je woonplaats er niet tussen? Dan kun je een offerte aanvragen via onze website. We nemen dan zo snel mogelijk contact met je op.

Vlag van de provincie Utrecht Utrecht

We plaatsen zonnepanelen in heel provincie Utrecht. Staat je woonplaats er niet tussen? Dan kun je een offerte aanvragen via onze website. We nemen dan zo snel mogelijk contact met je op. 

CTA Zonnepanelen tillen

Subsidie voor zonnepanelen in Overijssel

Met meer dan 1.300 zonuren per jaar is Overijssel een geschikte plek om een optimaal rendement te behalen met zonnepanelen. Zo verdien je de investering extra snel terug en kun je nog jarenlang profiteren van gratis groene stroom. Een zeer interessante investering dus. Die investering wordt nóg aantrekkelijker wanneer je slim gebruik maakt van de beschikbare subsidies voor zonnepanelen in Overijssel of jouw specifieke gemeente.

CTA Tarieven

Salderingsregeling

De energie die je opwekt kun je salderen. Dit betekent dat je de opbrengsten van jouw zonnepanelen direct kunt afstrepen tegen jouw energieverbruik. Vanaf 2025 wordt de salderingsregeling langzaam afgebouwd, maar zonnepanelen blijven interessant.

Meer informatie
CTA Vrouw voor huis

Energiebespaarlening

Als bewoner van de provincie Overijssel kun je een Energiebespaarlening aanvragen voor het verduurzamen van hun huis. Deze lening met lage rente maakt het mogelijk om zonnepanelen te plaatsen - ook als je het bedrag daarvoor niet direct op je rekening hebt staan.

Meer informatie
CTA Teruggaveservice Pure Energie

Lagere energierekening

Voordeel 1

Als je zelf groene stroom opwekt met zonnepanelen, hoef je minder stroom af te nemen van het energienet. Daardoor betaal je minder voor de energie die je verbruikt.

CTA Groene Stroom Pure Energie 2

Goed voor het milieu

Voordeel 2

Bij de productie van grijze energie komt CO2 vrij. Door op een duurzame manier energie op te wekken, beperk je de CO2-uitstoot. Dat is goed voor het milieu.

CTA installatie binnen een dag

Minder afhankelijk

Voordeel 3

Wanneer je zelf energie opwekt, ben je minder afhankelijk van de energiebedrijven. Het maakt veel minder uit als de energieprijzen stijgen, aangezien jij ook zelf jouw stroom opwekt door zonnepanelen te plaatsen.

Energielabel verbeteren

Beter energielabel

Voordeel 4

Zonnepanelen dragen, net als andere energiebesparende maatregelen, bij aan een beter energielabel. Dat maakt je woning een stuk aantrekkelijker voor de verkoop.

eb200507 de lutte188 edit

Slimme investering

Voordeel 5

De meeste zonnepanelen installaties verdien je binnen 6 tot 9 jaar terug. Terwijl ze wel 25 jaar mee gaan. Het is dus een zeer slimme investering.

1
2
3
4
5
CTA Man op dak uit raam

Doe de zonnepanelen dakcheck

Doe eerst de dakcheck en ontdek hoeveel zonne-energie jij kunt opwekken met zonnepanelen in Overijssel. Is het rendement interessant? Vraag dan advies op maat aan. Bijvoorbeeld over het type zonnepanelen dat je het beste kunt installeren, de ideale hoek waarin je de zonnepanelen moet plaatsen of de energieleverancier met de hoogste terugleververgoeding. Laat je goed adviseren en verdien je zonnepanelen in Overijssel snel terug.

Doe de dakcheck

Gratis adviesgesprek zonnepanelen

Tom

Tom Wilmink

Duurzaamheid Adviseur
Vul je gegevens in
Tom

Tom Wilmink

Duurzaamheid Adviseur